català
català
Treballs serralleria
 
Les reixes complementen i aporten una gran seguretat contra la intrusió a les obertures d'un habitatge. En funció del tipus d'obertura (finestra, balconera, porta) i de les necessitats del client es poden realitzar reixes fixes, reixes porta o reixes plegables tipus ballesta.

Reixa de barrots (fixa o porta)
La reixa de barrots es realitza amb perfils d'acer al carboni soldats entre sí. Aquest material permet realitzar reixes amb dissenys molt diversos que s'adaptin a l'estètica de la casa, des dels dissenys més tradicionals (barrots forjats, barrots amb rínxols, barrots recargolats) fins a dissenys intemporals (barrots plans, barrots amb cèrcols). Si l'obertura ha de permetre el pas de persones o objectes, es pot realitzar una reixa amb porta (amb pany de tancament).

Reixa plegable (ballesta)
La reixa plegable tipus ballesta és un tancament de seguretat que es plega en forma de tisora i queda recollit en un lateral de l’obertura. Un sistema de rodaments superiors permet un accionament suau i silenciós. El tancament de les fulles es realitza mitjançant pany de doble punt accionat amb clau. Per les seves característiques satisfà les necessitats de protecció tant de residències particulars com d’establiments comercials. Es pot fabricar tant d’una fulla com de dues fulles. Les fulles poden ser plegables o bé plegables i giratòries.
atencio_client ATENCIÓ AL CLIENT
972 232 404
Vol rebre una atenció
personalitzada i
professional?


metallics@cabratosa.com
atencio_client PRESSUPOSTOS
Consulti i demani
una valoració sense
cap compromís


comercial@cabratosa.com
atencio_client SERVEI POSTVENDA
Aportem solucions
integrals
amb el
millor servei


metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL