català
català
Treballs serralleria
 
Les baranes s'instal·len a les escales o els balcons per protegir a les persones contra caigudes accidentals. Es tracta d'un element de seguretat que ha de transmetre robustesa però que permet dissenys molt variats combinant materials metàl·lics, la fusta i el vidre.

Baranes metàl·liques
Els materials amb què es poden realitzar són l'acer al carboni, l'acer corten i l'acer inoxidable. Els dissenys són completament personalitzables ja que es poden combinar entre sí els materials, els tipus de barres (rodons, quadrats, rectangulars) i es pot recórrer a la utilització de planxes (llises, microperforades, troquelades).

Baranes de vidre
El vidre s'utilitza en les baranes perquè permet protegir escales i balcons amb seguretat però mantenint una alta visibilitat i vistositat. En les baranes, s'utilitza el vidre laminat amb butiral (transparent, mate o decoratiu). Aquest tipus de vidre consisteix en dues peces de vidre unides per una làmina intermèdia de butiral. En cas d'un impacte fort les peces de vidre es poden esquerdar, però gràcies al butiral el conjunt queda unit i el vidre ni cau ni s'engruna.
atencio_client ATENCIÓ AL CLIENT
972 232 404
Vol rebre una atenció
personalitzada i
professional?


metallics@cabratosa.com
atencio_client PRESSUPOSTOS
Consulti i demani
una valoració sense
cap compromís


comercial@cabratosa.com
atencio_client SERVEI POSTVENDA
Aportem solucions
integrals
amb el
millor servei


metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL