català
català
Tendalls

Es diu tendal o coberta de lona a l'una superfície en forma de membrana elaborat de lona o tela forta que es posa per fer ombra, protegir de la intempèrie, tancar un espai, etc. Es tracta d'un element d'arquitectura tensada.

¿Quins són els avantatges i inconvenients entre sistema manual i motoritzat?
 
MANUAL (amb torn)
La pujada i baixada del tendal s'efectua a través d'un petit torn (màquina) que gira amb l'ajuda d'una maneta. Aquest entorn s'ubica exteriorment en un lateral del tendal acompanyat d'una maneta. En funció de les mesures del tendal potser s’ha de plantejar un tipus de sistema motoritzat.

MOTORITZADA (amb motor tubular)
La pujada i baixada del tendal s'efectua amb una simple pulsació a l'interruptor o comandament a distància. El motor se situa dins del tub d'enrotllament de la lona o teixit del tendal, sent invisible des de l'exterior i pràcticament no se sent. El motor recordarà la posició òptima reconeixent el final de la seva carrera

· Motorització automàtica
La pujada i baixada del tendal s'efectua automàticament.

· Motorització automàtica amb el vent
Es programa fàcilment perquè quan hi hagi una quantitat de vent escollida prèviament, el motor es posi en funcionament i replegui el tendal. 

· Motorització automàtica amb el vent i el sol
Automàticament es pujarà el tendal quan hi hagi el nivell de vent programat, igual que en el cas anterior. Però a més s'obrirà el tendal quan hi hagi un quantitat de llum que prèviament hem programat i es tancarà quan la quantitat de llum programada sigui insuficient. 


Font: toldos.es 

atencio_client ATENCIÓ AL CLIENT
972 232 404
Vol rebre una atenció
personalitzada i
professional?


metallics@cabratosa.com
atencio_client PRESSUPOSTOS
Consulti i demani
una valoració sense
cap compromís


comercial@cabratosa.com
atencio_client SERVEI POSTVENDA
Aportem solucions
integrals
amb el
millor servei


metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL