català
català
Protecció solar
A Metàl·lics Cabratosa t'oferim una atenció personalitzada i amb rigor tècnic per assessorar-te en la millor opció segons els teus interessos de protecció solar.  Aquest sistemes són els més instal·lats per nosaltres:


Supergradhermetic1. PERSIANES

Les persianes s'ubiquen en les zones exteriors de les obertures fet que evita l'aportació energètica per radiació solar. En funció del tipus de persiana que utilitzem, podrem assolir regular el percentatge de lluminositat i la direcció en que volem que entri a l'estança. A Metàl·lics Cabratosa disposem d'un ampli ventall i games en persianes i estem al teu serveis per assessorar-te i oferir-te la millor solució. 
Porticó i mallorquina2. PORTICONS I MALLORQUINES

El PORTICÓ i/o MALLORQUINA són unes petites portes exterior incorporades a la finestra mitjançant frontisses que tenen funcions semblants a la persiana: impedeix el pas de la llum o la calor a més de protegir la finestra. Pot ser de lama mòbil; que ens permet modular la entrada de llum, o de lama fixa; que no permet el control d’entrada de llum, però si ens permet tenir més seguretat com a tancament. 

Els materials més comuns de fabricació de les porticons o mallorquines són: Alumini, PVC, fusta tractada amb estructura de suport metàl·lic

 
Tendalls3. TENDALLS

S'anomenen TENDALLS a 
una superfície en forma de membrana elaborat de lona o tela forta que es posa per fer ombra, protegir de la intempèrie, tancar un espai, etc. Es tracta d'un element d'arquitectura tensada. A Metàl·lics Cabratosa et donem la opció d'instal·lar el teu tendall amb sistema manual (torn) o motoritzat (amb motor tubular). T'oferim també tots aquells automotismes que regulen el plegat del tendall en cas de vent i/o sol.  
Vidre control solar4. VIDRES DE CONTROL SOLAR

Hi han uns vidres que tenen la capacitat de regular el percentatge total d'energia que els pot traspassar, i per tant, de calor. Un vidre amb un factor solar (FS) 42 només deixa passar el 42% de la calor procedent dels rajos solars mentre que el 58% restant es rebutja cap a l'exterior. A Metàl·lics Cabratosa t'assessorem en escollir el tipus de vidre més apropiat en funció de les teves necessitats.Prgola5. PÈRGOLES

Una pèrgola és un element arquitectònic i estructural, conformat per un corredor flanquejat per columnes que suporten bigues longitudinals que uneixen les columnes de cada costat, i altres transversals que uneixen els dos costats i subjecten un enreixat obert, on usualment es desenvolupen plantes enfiladisses. L'ús més comú és la protecció de zones de pas d'una zona enjardinada, però poden també formar part d'un edifici com a protecció de zones de vianants, o zones d’estances i porxos. Les pèrgoles poden enllaçar pavellons, poden fer de marquesines en les portes dels edificis cap a zones enjardinades com terrasses o piscines, i poden ser estructures completament autònomes que proporcionen ombra i refugi al llarg d'un camí.

.............................................................................................................................................................................................................................

Si vols disposar d'informació Tècnica ampliada sobre PROTECCIÓ SOLAR: 
 Descarregar Arxiu
 
atencio_client ATENCIÓ AL CLIENT
972 232 404
Vol rebre una atenció
personalitzada i
professional?


metallics@cabratosa.com
atencio_client PRESSUPOSTOS
Consulti i demani
una valoració sense
cap compromís


comercial@cabratosa.com
atencio_client SERVEI POSTVENDA
Aportem solucions
integrals
amb el
millor servei


metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL