català
català
Portes entrada
La porta d’entrada és la targeta de presentació de la seva empresa i/o habitatge. A METÀL·LICS CABRATOSA li oferim una àmplia gamma de productes que, amb tota seguretat, complirà les exigències de disseny, equipament, qualitat i funcionalitat.
Les portes d'entrada de comunitats, reben un ús molt intensiu i, per tant, se n'espera un funcionament còmode i una llarga durabilitat. METÀL·LICS CABRATOSA us proposa una àmplia gamma de possibilitats realitzant les portes en acer al carboni, acer inoxidable o alumini. Les portes, a més, es poden fabricar amb conjunts de bústies integrats.

GAMMA DE MATERIALS
–Una porta d'entrada realitzada amb perfils i xapa d'acer transmet robustesa, seguretat i ofereix moltes possibilitats de disseny.  La porta metàl·lica es pot lacar al forn en qualsevol color de la carta RAL, o bé es pot fabricar amb xapa d'acer corten per oxidar.Portes d'entrada d'acer  METÀL·LICS CABRATOSA

–Les portes de panell d'alumini o PVC tenen una àmplia gamma de dissenys (clàssics, intemporals i moderns) que permeten acabats en colors llisos o foliats d'imitació fusta. Les portes de panell aporten disseny, durabilitat i estanquitat a un preu raonable. Catàleg de models a consultar.Portes d'entrada de panell d'alumini o PVC

ACCESSORIS
Pany de seguretat, pany elèctric per a porter automàtic, molles tancaportes, tiradors, manetes de disseny i diferent tipologia de vidre (aïllament tèrmic, acústic, solar, laminat, RF, decoratius).


SISTEMES DE SEGURETAT
Ferraments de seguretat
–Dispositius de protecció contra tancaments accidentals
–Sistemes antirobatori
–Sistemes RF metàl·lics

ACABAT
–Àmplia gamma de colors (RAL) i textures (Fusta).


atencio_client ATENCIÓ AL CLIENT
972 232 404
Vol rebre una atenció
personalitzada i
professional?


metallics@cabratosa.com
atencio_client PRESSUPOSTOS
Consulti i demani
una valoració sense
cap compromís


comercial@cabratosa.com
atencio_client SERVEI POSTVENDA
Aportem solucions
integrals
amb el
millor servei


metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL