català
català
alt Avís legal  
alt  
En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que cabratosa.com és un domini de CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU, inscrita en el registre mercantil de Girona, volum 2794, Foli 29, full GI-50865, amb CIF B55085104, i domicili professional a Carrer Can Pau Birol, 42, 17005 Girona, amb telèfon 972 232404, fax 972 234257 i correu-e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Propietat intel·lectual

L’ús d’aquest Web pressuposa el coneixement que conté informacions, comunicacions, fotografies, gràfics, imatges, programari i altres materials i serveis (d’ara endavant, "el Contingut"), i que aquest Contingut, així com el seu disseny i codis font, són propietat intel·lectual de CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU, o que ha estat objecte de llicència o cessió per subministradors de contingut independents. L’Usuari d’aquest web està d’acord i sap que CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU. permet l’accés a aquest contingut, però que aquest es troba protegit per les lleis de propietat intel·lectual i industrial (d’ara endavant, "els Drets"), així com que aquests Drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans existents en l’actualitat o que es desenvolupin en un futur. L’Usuari accepta que l’ús del contingut està subjecte i es regeix per aquestes normes, a més a més pels drets, així com per les lleis de la propietat privada aplicables.

En conseqüència, tot el contingut del Web de CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU. està protegit pels Drets i CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU és propietària o, si fos el cas, llicenciatària, d’aquests; per això, l’usuari no pot modificar, publicar, transmetre, participar en la transferència o venda de reproducció, creació de treballs derivats de, distribució, mostra, exposició o, de cap manera, explotar qualsevol dels continguts en part o en la seva totalitat.

El Disseny de tot el contingut del web és propietat de CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU i està igualment protegit per lleis nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.


Política de privadesa i protecció de dades de caràcter personal

CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, Llei orgànica 15/99, del 13 de desembre de 1999, i garanteix que tractarà confidencialment les dades de caràcter personal que li siguin facilitades pels usuaris d’aquest web mitjançant els formularis que s’hi proporcionen.

CABRATOSA INDUSTRIAL, SLU ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb l’objectiu d’evitar, en la mesura possible i segons l’estat de la tècnica, l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

alt
Contacti'ns
METÀL·LICS CABRATOSA

C/ Can Pau Birol 42
Pol. Ind. Mas Xirgu
17005 Girona (Espanya)

T +34 972 23 24 04
F +34 972 23 42 57

metallics@cabratosa.com
Can Pau Birol 42 , 17005 Girona · T 972 23 24 04 · F 972 23 42 57 · metallics@cabratosa.com · AVÍS LEGAL